Уникален руски цирк идва на 20 минути път с кола от Стамболийски

Световен цирк ще изнесе представление на 20 минути път с кола от Стамболийски. „Большой Московский Цирк“, който е един от най-известните циркове в света, е избрал да представи двучасовата си уникална програма на 22 май в зала „Колодрума” в Пловдив.
„Circus 2.0“ е високотехнологично представление с лазерни инсталации, светлинни, звукови и видеоефекти.  В продукцията участват 100 души – акробати, фокусници, жонгльори, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най-добрите циркови артисти в света – водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.  Шоу спектакълът е с ефектен декор, пищни костюми, авторска музика изпълнена от оркестър на живо и оригинална хореография. На манежа братя Запашние ще представят уникална атракция с изпълнение на салтомортале /смъртен скок/ и други опасни, акробатични номера върху препускащи коне. Децата ще се забавляват с дресурата на кучета.
„Большой Московский Цирк“ няма еквивалент в света и предлага неповторимо зрелище за малки и големи. Деца до 7 годишна възраст се допускат без билет, aко не заемат отделно място. Родителите или придружителите трябва да носят копие на акта на раждане на детето. Цените на билетите за Пловдив са от 40 до 100 лева. На 22 май циркът има представление в столичната зала „Арена Армеец”, където билетите са от 40 до 110 лева.