Скандален избор за заместник-председател на Общински съвет-Стамболийски

В Стамболийски се навдигна вълна от разочарование след избора на Емил Милошев за заместник-председател на Общинския съвет и член на комисията по образование. Вместо да представлява образец и да е пример сред съгражданите си, Милошев привлича вниманието си, чрез вулгарен език, който демонстрира в социалните мрежи.

Емил Милошев е и администратор на една от Фейсбук групите, която използваше като трибуна за четиригодишната кампания, от която плюеше и нападаше тогавашния кмет Георги Мараджиев.

Изглежда, че неговия циничен език и агресивен стил не са препятствие и биват възнаградени в Общинския съвет от групите на политическите партии от ,,БСП“, ,,Възраждане“ и ,,ПП“, като го подкрепят и избират единодушно за заемане на позицията на заместник-председател на Общинския съвет в Стамболийски. Новоизбраният заместник-председател, привлича вниманието си с профилни снимки на мутра от 90-те, с ланец на врата, с чаша уиски в една ръка и пура в друга, демонстрирайки ежедневни закани, заплахи  и обиди във виртуалното пространство.

Интересен факт е, че Милошев, който не притежава образование и често прави правописни грешки в собствените си текстове е избран в комисията по образование. Явната неграмотност в текстовете му в социалните мрежи подкрепя предположението, че някой друг може да му пише текстовете. Особено възмутително е, че този човек, който не признава жени, деца и възрастни в групата си е назначен на такава отговорна позиция. 

Въпросът е: Как може такъв индивид да бъде пример за бъдещето на образованието в общината?“