Стартира ремонтът на булевард ,,Марица“

Кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев, обяви старта на дългоочаквания ремонт на бул. „Марица“. Той е от съществено значение за подобряване на инфраструктурата.

Кметът съобщи, че за него и неговия екип-общинските съветници от ПП ,,ГЕРБ“, предизборната кампания не се ограничава до 30 дни, а важи през всичките тези осем години.

,, Не е важно само да имаш мнозинство в общинския съвет. По-важно е какви решения се взимат. С този екип, осма година нямам неправилно взето такова. Продължаваме да работим и по време на кампанията. Ето едно важно решение подкрепено от общинските съветници на ПП ,,ГЕРБ”е вече факт!“ подчерта Мараджиев.

Проектът за ремонт на бул. „Марица“ започва на 2 октомври 2023 година и ще продължи 45 дни. Обхватът на ремонтните дейности е впечатляващ – 1178 метра, от кръстовището на бул. „Тракия“ до ул. „Иван Вазов“. Планът включва изкопни дейности, смяна на бордюри, полагане на трошен камък, фрезоване на асфалтобетонова настилка и нов, плътен асфалтобетон, завършващ с пътна маркировка.