Цветанов в коалиция с ,,БСП” в община Стамболийски

Кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев, заяви, че през последните години са направени много неща и са положени значителни усилия в най-голямото село на общината, Йоаким Груево. Той разкри трудностите и предизвикателствата, пред които е била поставена общината още през 2015 година.

,,Милиони левове инвестирахме още от 2015 година, когато се оказа, че канализацията не е платена. Този момент ще остане в моите спомени като най-трудния през  последните осем години. Община без лев по сметките. С 45 лева в касата. Мизерия, мръсотия, мрачни улици, тъжни хора и ти трябват 1 000 000 лева само за Йоаким Груево! Всички кредитори си искат парите! Запор на сметки!“ споделя Мараджиев.

Благодарение на управлението на ПП ,,ГЕРБ” и с огромни усилия, общината съумява да осигури средства за селото, което в момента е пример за много други населени места.

,,Не съм разчитал никога на никой, особено пък на кмета Наум Нихтянов, председател на общинското ръководство на ,,БСП”, който и в момента не знае какво прави! ,,БСП” се продаде на Цветанов. Сключиха коалиция! Срам за ,,БСП”! Срам за Цветанов! Избирателите им трябва да са наясно! На тези местни избори да не търсят бюлетина на ,,БСП”. В общинска избирателна комисия има регистрирана коалиция с партията на Цветанов! Да продадеш партията и себе си е признак на лоша хигиенна култура. Защо ,,БСП” мълчат за тази коалиции? Кога Нихтянов щеше да я обяви на симпатизантите на ,,БСП”? Никога! И Цветанов мълчи. Какво да каже? Падение! На тези избори и през следващите четири години ще разчитам не на лъжливото овчарче в Йоаким Груево или село Цветаново, а на хора с ясни позиции и гражданско съзнание“ добави градоначалника.

Той благодари на хора, които са изразили своята подкрепа и искат сигурност и стабилност за Йоаким Груево. Сред тях са Атанас Адамов, Мариян Бакалов, Марин Василев, Янка Котева-избрана от Общинския съвет за временно изпълняващ длъжността кмет на селото и много други будни граждани.

В заключение Мараджиев сподели искане към Министерство на Финансите за предоставяне на близо 10 000 000 лева за реконструкция на улици в населеното място. Писмото е от 14.09.2023 година, като се започва процедура по избор на изпълнител, която ще приключи до два месеца. Тези средства ще бъдат осигурени дори на етапи.