Село Триводици ще разполага със свой пенсионерски клуб

Село Триводици скоро ще получи свой пенсионерски клуб, който ще стане реалност до края на следващия месец. За да се осъществи тази идея, общината ще закупи модулна конструкция на стойност 35 500 лева. Тя ще бъде разположена пред Здравната служба. Помещението ще е с размери – широчина 720 см и дължина 600 см.

Вътрешното пространство ще бъде обзаведено с ламиниран паркет и ще разполага със санитарен възел, което ще улесни всекидневието на посетителите. Отвън ще има и изградена веранда, предлагайки възможност на възрастните хора да се насладят на разговори и срещи на открито.

Допълнителни 4 000 лева ще осигури общината. Те ще бъдат за закупуване на климатик и мебели, а отвън ще бъдат поставени беседки за летните дни.

,, Това е първият пенсионерски клуб в Триводици и съм изключително щастлив, че ще мога да предоставя това помещение на нашите обичани баби и дядовци. Те заслужават да имат специално място, където да се събират, да споделят спомени и да създават нови приятелства. Нека се грижим за тези, които допринесоха за село Триводици и да ги зарадваме с това чудесно ново пространство. Искам да благодаря на заместник-кмета Любомир Марков, Вальо Тошев и Николай Кънев за съдействието, което ми оказват тази мечта на пенсионерите да бъде факт“  коментира кметът на Община Стамболийски Георги Мараджиев.