С кмет като Иван Стойчев е удоволствие да се работи

Ремонтните дейности по читалището в Ново село кипят с пълна сила. Нови тавани, мазилки, осветление и подови настилки на стойност 200 000 лв.

,,Ново село! Ех, какво село беше! Най-мрачното, което съм виждал! Замряло, в което никога нищо не се беше случвало. Е, случи се! С нов кмет като Иван Стойчев е удоволствие да се работи! Ама го накарайте да се кандидатира пак, че не знам какви мъки ме чакат и мен следващия мандат! Този човек преобрази селото, защото е работохолик! Това село е и моя гордост! Нова детска градина, нов център, ново училище, нова здравна служба и най-важното, обичта на хората!“ написа във фейсбук профила си кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев.

До края на мандата той съобщи, че се подготвя проект за канализация и пречиствателна – 400 000 лв., LED осветление – 90 000 лв., ремонт на тротоари – 190 000 лв., спортно игрище – 120 000 лв. и други инвестиции – 140 000 лв.

,,Много, много работа в името на всички вас, пред които ще застанем с изправени глави и ще ви гледаме в очите! Защото ще довършим започнатото и ще продължим със същия хъс! Няма умора в нас! Защото вие не сте нашите избиратели! Вие сте тези, които ни зареждате и сте нашите приятели!“ коментира кмета на община Стамболийски Георги Мараджиев.