Триводици с бюджет от 500 лева, а вижте сега…

,,Триводици е най-малкото село в община Стамболийски. Преди да стана кмет, бюджета на селото беше 500 лв. на година. Не греша! На година! А вижте сега какво се случи! Нов път, нова църква, ново читалище, нов център и нова детска площадка.“, написа в пост кметът на Стамболийски Георги Мараджиев във фейсбук.

До края на мандата той съобщи, че предстои – проект за канализация и пречиствателна станция – 350 000 лв., LED осветление – 90 000 лв., футболно игрище -120 000 лв., до началото на лятото подходящо място за пенсионерски клуб и други инвестиции за 140 000 лв.

,,Няма да спирам! Следващият мандат залагам на инфраструктурата. Ще проектираме и подменим водопровода, тротоари и улици. Триводици е променено, но заслужава повече. Години не беше инвестирано в това село, но понякога се случват чудеса! Кой вярваше, че ще има нов път, нова църква? Никой! Само аз! Няма да спра да вярвам, че при една стабилна държава няма чудеса, а ще има видими резултати, от които всички да се гордеем!“ обобщи Мараджиев.