ДАНС разследва Смиленов

Последният месец се засилиха фалшивите новини от устата на безизвестен бензинджия син на бившия пожарникар Петко Смиленов (Тончо Буров). Наши съграждани съобщиха, че същия провокира с профила на Тончо Буров в социалните медии. Нека се върнем назад във времето, същия този Тончо Буров беше най-големия поддръжник на кмета Мараджиев. Каква трансформация?  Нека видим обаче хората, които грубо погазват закона с какви напъни са се засилили към превземане на местната власт.

При проверка на ДАМТН е установено нерегламентирано зареждане на битови бутилки с втечнен въглеводороден газ от колонка за зареждане на автомобилни газови уредби на бензиностанция собственост на Петко Смиленов. За нарушението ще бъде предявен и съставен акт за установяване на административно нарушение. При зареждането на битовите бутилки е имало огромна опасност от взривове в домове и обществени сгради, като детски градини, заведения и други. Община Стамболийски сигнализира за тази опасност ДАНС и вече тече проверка. В момента няма опасност за гражданите на Община Стамболийски, тъй като забраната е влязла в сила.

Преди време Общината е зареждала гориво от въпросната бензиностанция. Потърсихме и коментар от кмета Георги Мараджиев: ,,Като подадеш пръст на някой, той иска да ти отхапе ръката. Всеки има право да играе на избори, но предателите никой не ги обича. Нормално, идват местни избори. Нека първо си погледнат собствения двор и тогава да дават мнения за култура, строителство, корупция и всичко останало. Петко изкара 200 гласа на местните избори за кмет, не е лесно. Посъветвай младите и със здраве!“