Хиляди от Пловдив област се събраха да посрещнат Вежди Рашидов

„Дойдох при теб, за да спечеля. Същността на управлението е да създаваш. Не като някои хора, които са дошли от нищото, нищо не са направили и пак искат власт. Ние няма да водим кампания на омраза като тях. Можем да покажем какво сме направили и да направим България отново стабилна”, каза Вежди Рашидов, водач на листата на ГЕРБ-СДС за Пловдивска област, по време на откриването на предизборната кампания в Асеновград.

Хиляди хора от цяла Пловдивска област дадоха сили и кураж в Асеновград с викове „Победа” на кандидатите от листата на ГЕРБ-СДС, сред които учители, юристи, инженери, икономисти, предприемачи.

„Пред вас са умни, образовани и професионално доказани хора, способни да носят отговорност. Вярвайте им, гласувайте и пак гласувайте за ГЕРБ-СДС номер 2! Имаме достатъчно опит, знаем посоката и пътя и ще направим така, че България да излезе от кризата“, подчерта регионалният координатор Георги Мараджиев. Възнамеряваме да достигнем до всеки човек, дори до тези, които се двоумят дали да гласуват, защото е важно как ще се управлява страната ни след 2 април. Само ГЕРБ има програма и подготвени специалисти във всички направления, които могат да започнат работа веднага.

Това и потвърди водачът на листата Вежди Рашидов, който благодари на Бойко Борисов за това, че подготвя млади хора за управлението на страната. 

“Всеки може да види направеното от ГЕРБ от Видин до Кърджали, затова ви призовавам – вашата бюлетина е тази, която ще работи  за вас. Гласувайте с разум,  избирайте с разум”, призова водача на листата Вежди Рашидов.