Секретарят на Общината д-р инж. Даниела Кръстева участва в Тържественото събрание на Националната асоциация на секретарите на общини

Тази седмица секретарят на Община Стамболийски д-р инж. Даниела Кръстева бе участник в Тържественото XXXII Общо събрание на Националната асоциация на секретарите на общини в Република България (НАСО РБ). Форумът, който се проведе в столичния „Астория Гранд Хотел“ бе посветен на 25-та годишнина от учредяването на организацията.

На най-висшата годишна среща на Асоциацията се припомниха постиженията и трудностите през годините, очертаха се предизвикателствата и стъпките за развитието на общините. Подчертана бе и голямата роля на секретарите за местното самоуправление.

На събитието присъстваха председателят на Националното сдружение на общините и кмет на Велико Търново Даниел Панов, председателят на Националната асоциация на председателите на Общински съвети Венцислав Спиридонов, който е председател на ОбС Велико Търново, представители на министерства и неправителствени организации.