Т MARKET стъпи в Стамболийски

На 8 декември 2021 в град Стамболийски отвори врати най-новият, 97-ят супермаркет на хранителна верига T MARKЕT. Toвa e 52-ят гpaд, в ĸoйтo cтъпва T MARKET. Официалното откриване беше направено от Петър Павлов, изпълнителен директор на „Максима България“ и Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите на “Максима България”.

„Открихме 20 paбoтни мecтa в града и приветстваме новите колеги в голямото ни семейство. Пожелавам на новия екип да посрещне с усмивка и отговорност клиентите и да даде най-доброто за техния предпразничен пазар“, заяви Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET.

Клиентите на новия супермаркет ще могат да се възползват от ежедневни специални промоции и атрактивни ниски цени на разнообразни и качествени хранителни и други продукти, благодарение на лоялната ни програма с Карта Благодаря. Новият T MARKET разполага с топла витрина, в която се предлагат традиционни български ястия и продукти на грил, прясно българско месо, както и хлебен бар с тестени изделия, изпечени на място. Разнообразието от продукти е допълнено и от зона за плодове и зеленчуци, готови свежи салати, био и органик храни. В зоната с нехранителни продукти може да намерите и всичко необходимо за предстоящите празници – подходящи подаръци за възрастни и деца, украса и ел. уреди.

„Отварянето на 7 нови магазина с различни локации в последните месеци е доказателство за неусвоения пазарен потенциал, който има пред T MARKET”, заяви Илия Белев, оперативен директор и член на борда на директорите на “Максима България”.

В официалната церемония по откриването на магазина участва и кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев, който пожела на инвеститорите по-висок оборот и по-високи печалби, по-ниски надценки за клиентите и по-високи заплати за служителите на магазина.