Безплатна прожекция на филма „Голата истина за група Жигули“ в Стамболийски – петък от 21.00 ч.

В петък – 9 юли, от 21.00 часа на площада пред читалището в град Стамболийски ще се прожектира безплатно новият български филм „Голата истина за група Жигули“.

Лично кметът на общината Георги Мараджиев покани чрез Фейсбук всички жители на общината на прожекцията. Ето какво написа в личната си ФБ страница градоначалникът:

„Скъпи приятели, в петък – 9 ЮЛИ, предизборната кампания за радост на всички приключва. За някои да, за други не. Аз и моите колеги общински съветници от ГЕРБ в Стамболийски сме от шест години в кампания. Защото, за да спечелиш следващ мандат, кампанията започва на другия ден след изборите! Така че, ние нищо не закриваме, а събрахме лични средства и искаме да подарим на жителите на общината една приятна вечер с един прекрасен български филм –„Голата истина за група Жигули“. Триста седящи места под небето пред читалището в Стамболийски и още сто места по пейките, а ако някой желае, може да си донесе стол от вкъщи, за да му е удобно. Филмът започва в 21.00 часа. Нека заедно, без политически различия и страсти, да оценим това, което започваме след два месеца да ремонтираме – нашето лятно кино! Нашият летен театър! „Голата истина на група Жигули“, петък, 9 юли, 21.00 ч., площада пред читалището в град Стамболийски. Ние сме една община – едно семейство! Да се върнем назад и да усетим загубата от летните кина, да усетим нуждата от тази прекрасна придобивка за хората. А след филма да сме горди, че в нашия град си го взехме. Заповядайте на прожекцията в петък, която е безплатна! Приятно гледане на българския филм „Голата истина за група Жигули“!