Заради пандемията тази година няма да има Празник на града

Пандемията от коронавирус наложи редица ограничения. Заради извънредната епидемична обстановка тази година Празникът на Стамболийски, който традиционно се отбелязва три дни около Деня на Свети дух, се отменя.

Прочетете повече

Ново село е с най-красивата детска градина в Пловдивска област

След като паднат мерките във връзка с пандемията от коронавирус, децата от Ново село ще се завърнат в най-красивата детска градина в цяла Пловдивска област.

Прочетете повече

На Гергьовден добрата новина е: Започна ремонт на всички паркове в общината

На днешния светъл празник Гергьовден, когато честваме и Деня на храбростта и празника на Българската армия, кметът на общината Георги Мараджиев съобщи на страницата си във ФБ една добра новина: започна ремонтът на всички паркове в общината!

Прочетете повече

Кметът Георги Мараджиев с иновативно предложение да се замени такса смет с екотакса върху покупките

Кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев излиза с иновативно предложение, което следващата седмица ще представи като член на Управителния съвет на НСОРБ пред колегите си в сдружението.

Прочетете повече

Анета Петрова, началник отдел „Местни данъци и такси“: Удължени са само сроковете 5% отстъпка и за първа вноска

„С последното изменение на Закона за местните данъци и такси е удължен срокът за 5% отстъпка до 30.06.2020г, размерът за първа вноска е в същия срок …

Прочетете повече

Дарител от Стамболийски закупи респираторни апарати за МЦ-1

Поликлиниката в Стамболийски получи днес като дарение два респираторни апарата. Те са закупени от гражданин на Стамболийски, пожелал да остане анонимен.

Прочетете повече