Ремонтират се още пет нови парка в Стамболийски

Още в пет парка в Стамболийски започнаха ремонтни дейности. Единият е срещу Социалния патронаж, където ще бъдат реновирани старите перголи, защото са красиви и са озеленени. Тук ще има детска площадка с комбинирано двойно съоръжение с къщичка и…

Прочетете повече

„Монди“ ще участва в облагородяването на големия парк в „Полатово“

Ръководството на „Монди Стамболийски“ е изразило желание да участва в големия общински проект за ремонта на всички паркове на територията на общината, който се реализира в момента.

Прочетете повече

Днес през Стамболийски ще премине Международната колоездачна обиколка на България

Днес през Стамболийски ще премине 67-та Международна колоездачна обиколка на България, която стартира на 27 юли и ще продъжи до 31 юли. Създадена е организация за обезпечаване сигурността, опазване на обществения ред и безопасността на движението.

Прочетете повече

Бюрото по труда с открит офис на площада пред читалището в Стамболийски

Бюро по труда „Родопи“ към Агенцията по заетостта отвори тази сутрин открит офис на площада пред НЧ „Н. Й. Вапцаров“ в Стамболийски …

Прочетете повече

Напредва работата по двете футболни игрища в Стамболийски

Две футболни игрища ще бъдат изградени в Стамболийски. Едното ще е в парка до заводските блокове, а второто в големия парк в кв. „Полатово“.

Прочетете повече

Избран е изпълнител на проекта за физкултурния салон на СУ „Отец Паисий“

Има вече избран изпълнител за изграждането на физкултурния салон на ОУ „Отец Паисий“. Предстои съгласуване с ДФ „Земеделие“, който ще финансира проекта със сумата от близо половин милион лева и до един-два месеца строителството ще започне.

Прочетете повече