Анета Петрова, началник отдел „Местни данъци и такси“: Удължени са само сроковете 5% отстъпка и за първа вноска

„С последното изменение на Закона за местните данъци и такси е удължен срокът за 5% отстъпка до 30.06.2020г, размерът за първа вноска е в същия срок …

Прочетете повече

Гласувайте за читалището в Куртово Конаре в нов онлайн конкурс!

Читалището в Куртово Конаре участва в онлайн конкурс за най-добър проект. Това е конкурсът на „АГОРА“ за проекти от 2019 година, в който НЧ „Любен Каравелов – 1897“ – с. Куртово Конаре е един от финалистите.

Прочетете повече

Д-р Мария Ганчевска, председател на Кризисен щаб – Стамболийски

Уважаеми съграждани, Към Община Стамболийски и към нас като Кризисен щаб непрекъснато постъпват въпроси за обхватността и продължителността на въведените противоепидемични мерки, които искам да припомня, че се отнасят за цялата страна …

Прочетете повече

Д-р Венера Башова: Няма случай на болен от коронавирус на територията на общината

„На територията на община Стамболийски нямаме регистриран случай на положителна проба за коронавирус“, обяви д-р Венера Башова, която е зам.-председател на Кризисния щаб и общопрактикуващ лекар.

Прочетете повече

Дарител от Стамболийски закупи респираторни апарати за МЦ-1

Поликлиниката в Стамболийски получи днес като дарение два респираторни апарата. Те са закупени от гражданин на Стамболийски, пожелал да остане анонимен.

Прочетете повече

Тази година Световният ден на здравето е под мотото: „Остани вкъщи! Спаси живот!“

Днес отбелязваме Световния ден на здравето и Деня на здравния работник. Това е професионалният празник на всички лекари и здравни специалисти, които тази година са изправени пред огромното предизвикателство да бъдат на първа линия в борбата с COVID-19.

Прочетете повече