Седмокласниците от СУ „Отец Паисий“ с над средния резултат за страната на НВО по математика

Седмокласниците от СУ „Отец Паисий“ – Стамболийски, представиха достойно училището си на националното външно оценяване по математика, което се проведе на 17-ти юни. Средният резултат на випуска, който се състои от три класа, обучавани от учителите Костадин Петлешков и Маргарита Терзиева, е над средния за областта и над средния за страната.

Прочетете повече

18 работници от шивашки цех в Кричим са с положителни проби за COVID-19

18 работници от шивашки цех в Кричим са с положителни проби за COVID-19. „Работниците са най-вече от община Кричим. Другите са от Устина, Стамболийски и от Перущица. Здравословното им състояние е добро, нямат симптоми. Нямаме и хоспитализирани”, каза областният управител на Пловдив Дани Каназирева.

Прочетете повече

Разчистени бяха трупаните с години отпадъци между Ново село и Триводици

Трупаните в продължение на години при предишния кмет на Ново село отпадъци край пътя за Триводици бяха разчистени по инициатива на новия кмет Иван Стойчев.

Прочетете повече

Започна закърпването на дупките по улиците в цялата община

Дупките по улиците в цялата община ще бъдат закърпени. Днес започна запълването на дупките пред поликлиниката в Стамболийски, след което ще се минава по график и по другите проблемни улици в града и в четирите села.

Прочетете повече

Скоро Триводици чака дата от Митрополията за освещаване на новата църква

Скоро жителите на Триводици ще очакват датата, която ще бъде определена от Пловдивската митрополия за освещаване на новият православен храм „Св. Георги“, който е първата църква в селото.

Прочетете повече