Анета Петрова, началник отдел „Местни данъци и такси“: Удължени са само сроковете 5% отстъпка и за първа вноска

„С последното изменение на Закона за местните данъци и такси е удължен срокът за 5% отстъпка до 30.06.2020г, размерът за първа вноска е в същия срок …

Прочетете повече

Гласувайте за читалището в Куртово Конаре в нов онлайн конкурс!

Читалището в Куртово Конаре участва в онлайн конкурс за най-добър проект. Това е конкурсът на „АГОРА“ за проекти от 2019 година, в който НЧ „Любен Каравелов – 1897“ – с. Куртово Конаре е един от финалистите.

Прочетете повече

Д-р Мария Ганчевска, председател на Кризисен щаб – Стамболийски

Уважаеми съграждани, Към Община Стамболийски и към нас като Кризисен щаб непрекъснато постъпват въпроси за обхватността и продължителността на въведените противоепидемични мерки, които искам да припомня, че се отнасят за цялата страна …

Прочетете повече

Започна записването за „Топъл обяд у дома в условията на извънредна ситуация“ в две общини от региона

Тази целевата програма е под наслов „Топъл обяд у дома в условията на извънредна ситуация – 2020 г.“ и е отворена в подкрепа на граждани, които по време на борбата с COVID-19 са затруднени да осигурят сами прехраната си.

Прочетете повече

Д-р Венера Башова: Няма случай на болен от коронавирус на територията на общината

„На територията на община Стамболийски нямаме регистриран случай на положителна проба за коронавирус“, обяви д-р Венера Башова, която е зам.-председател на Кризисния щаб и общопрактикуващ лекар.

Прочетете повече